Ateriapalvelut

Tuotamme noin 39 000 lounasta noin 390 ateriapalvelun ammattilaisen voimin päivittäin Vantaalla. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, vanhainkodit, palvelutalot, Katriinan sairaala sekä kotipalvelun ja henkilöstöravintoloiden asiakkaat. Vastaamme kokonaisvaltaisesti toimipisteiden ateriapalvelujen tuottamisesta.

Ruokailuhetket ovat päivän kohokohtia. Ravitsemuksellisesti, ammattitaitoisesti, visuaalisesti ja turvallisesti oikein koostetut ateriat edistävät eri-ikäisten ihmisten hyvinvointia ja jaksamista.

Ruokalistan suunnittelussa toteutamme kuuden viikon kiertävää ruokalistaa ja otamme huomioon mahdollisimman hyvin eri asiakasryhmät unohtamatta makua ja ravitsemuksellista näkökulmaa. Ruokalistoilla huomioidaan eri vuodenajat ja juhlapyhät. Kaikissa toimipisteissämme on päivittäin vapaasti tarjolla kasvisruokaa.

Ateriapalvelutehtävissä meillä työskentelee muun muassa ruokapalveluesimiehiä, palveluohjaajia, kokkeja, ruokapalveluvastaavia, ruokapalvelutyöntekijöitä ja palvelutyöntekijöitä.

Kehitämme aktiivisesti ateriapalveluja ja henkilöstön osaamista perehdytyksellä, opastuksella ja erilaisilla koulutuksilla. Keittiöissämme on käytössä nykyaikaiset laitteet ja välineet.
Oiva-raportti kertoo yritysten elintarviketurvallisuudesta.

Tutustu Oiva-raportteihin!