Hoivapalvelut

Ikäihmisten ateriat

Valmistamme vanhuspalvelujen aterioita vanhainkodissa tarjottavaksi sekä kotiin kuljetettuina ja siellä nautittavaksi. Vanhuspalvelujen asiakkaiden ruokailussa tärkeintä on ruoan tuoma mielihyvä, virkistys, toimintakyvyn ja vireyden säilyttäminen ja sitä kautta elämänlaadun ylläpito ja koheneminen. Hyvä ruoka tuottaa myös psyykkistä ja sosiaalista mielihyvää.

Vanhainkodin asukkaiden ruokailussa erittäin tärkeää on myös hyvän ravitsemustilan ylläpitäminen ja sitä kautta hoitotyön helpottaminen ja hoitokustannuksien vähentäminen. Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on yksi tekijöistä, joiden avulla asiakkaan on mahdollista asua kotonaan mahdollisimman pitkään.

Sairaalapotilaiden ateriat

Sairaalapotilaiden ruokailussa erittäin tärkeää on hyvän ravitsemustilan ylläpitäminen ja sitä kautta hoitotyön helpottaminen ja hoitokustannuksien vähentäminen. Hyvä ruoka tuottaa myös psyykkistä ja sosiaalista mielihyvää.

Tärkeimmät ruoan ominaisuudet ovat ruoan hyvä maku ja sopiva rakenne. Sopiva annoskoko ja herkullinen ulkonäkö lisäävät ruoan houkuttelevuutta.

Maistuisiko lounas?

Kaikille avoin lounas on tarjolla Myyrinkodin ruokasalissa (Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa). Ruokasali on avoinna arkisin klo 11.00–14.00. Tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Maksutavat käteinen, maksukortit, kaupunkikortti, lounassetelit.

Lounas sisältää lämpimän ruoan, lisäkesalaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä jälkiruoan tai kahvin.

Myyrinkodin ruokasali on suljettu 1.7.-28.7.2019 välisenä aikana.

Ruokalistat

Tervetuloa lounaalle tai kahvittelemaan!