Kiinteistöpalvelut

Tuotamme monipuolisia kiinteistönhoitopalveluja sekä erilaisia teknisiä-, kuljetus- ja turvapalveluja asiakkaillemme Vantaalla. Tavoitteenamme on turvata alueen viihtyvyys, laadukas kiinteistönhoito sekä kehittää kiinteistön ylläpitoa tuottavasti ja laadukkaasti. Kiinteistöpalveluissa meillä työskentelee noin 190 henkilöä.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu kiinteistöjen kokonaisvaltainen kiinteistönhoito rakennuksissa ja pihoilla. Kouluissa kouluisäntä vastaa kohteen kiinteistönhoidon tehtävistä.

Tekniset palvelut vastaavat toimitilojen ennakoimattomasta korjauksesta ja ulkoalueiden rakenteiden ylläpidosta ja leikkivälineiden tarkastuksesta. Rakennustekniikan tehtävissä meillä on muun muassa maalareita ja kirvesmiehiä. Hoidamme kiinteistöjen LVI-järjestelmiä eli ilmanvaihtoa ja putkitöitä. Teemme myös kiinteistöjen sähkötöitä sekä turvatekniikan tehtäviä kuten murtohälytyslaitteiden aikamuutoksia ja käyttäjäkoodeja. Erityisosaamistamme on myös uimahallien huoltotehtävät. Uimahallien laitosmiehet työskentelevät allaskemikaalien parissa, joka vaatii vesipassin suorittamisen.