Puhtauspalvelut

Tuotamme puhtauspalveluja noin 400 ammattilaisen voimin Vantaalla muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, vanhainkodeissa, Katriinan sairaalassa, monitoimitaloissa, nuorisotaloissa, terveydenhoitotiloissa, uimahalleissa sekä toimistoissa.

Puhtauspalvelujen suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet, tilojen käyttötarkoitus ja kustannustehokkaat palvelut.

Puhtauspalvelujen tuottamisen tavoitteena ovat tilojen viihtyisyys, terveellisyys ja turvallisuus. Laadukkaalla puhtauspalvelulla pidennämme kiinteistöjen arvoa ja elinkaarta.

Puhtauspalvelujen tehtäviä ovat ylläpitosiivous, perussiivous, avustavat ateriapalvelutehtävät, tekstiili- ja vuodehuoltotehtävät, apuvälinehuolto, muutto- ja tilaussiivoukset. Huolehdimme myös asiakkaiden vaihtomattopalvelut ja hygieniatarvikkeet.

Puhtauspalvelujen ammattinimikkeitä ovat laitoshuoltaja, palvelutyöntekijä, palveluesimies ja palvelupäällikkö. Osaavalla ja ammattiylpeällä henkilöstöllä toteutamme asiakkaiden odotusten mukaisia palveluja vuoden jokaisena päivänä. Kehitämme aktiivisesti puhtauspalveluja ja henkilöstön osaamista perehdytyksellä, opastuksella ja erilaisilla koulutuksilla. Käytössämme olevat nykyaikaiset puhdistusaineet ja -menetelmät sekä siivouskoneet ja -välineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Puhtauspalvelut - kokoushuoneen siistiminen