Äänestä suosikkiasi koulujen ja päiväkotien teemapäivien ruoaksi

Tällä äänestyksellä pääset vaikuttamaan syksyn toiveruokapäivien ruokiin. Toiveruokapäiviä vietetään kouluissa ja päiväkodeissa loka-marraskuussa 2017. Vantti on valinnut kummallekin päivälle vaihtoehdot, joista lapset voivat äänestää omia suosikkejaan. ”Vaihtoehdoiksi valitut ruoat ovat nousseet esiin aiemmista toiveruokakyselyistä, mutta normaaleilla ruokalistoilla näitä ruokia on nähty vain harvakseltaan”, ateriapalvelupäällikkö Marjukka Myötämäki kertoo. Eniten ääniä saaneita ruokia tarjotaan toiveruokapäivinä niissä kouluissa ja päiväkodeissa, joihin Vantti tuottaa ateriapalvelut.

Kyselylomake on auki 28.2.2017 asti, joten äänestäthän siihen mennessä.

https://www.webropolsurveys.com/S/B440425CFE5ECF78.par

Toiveruokaäänestyksen voittaneet vaihtoehdot julkaistaan kevään aikana Vantin Facebook-sivulla.

Kysely ei koske seuraavia kouluja: Vantaan kansainvälinenkoulu Point, Kartanonkosken koulu, Helsinge skola, Helsinge gymnasium, Veromäen koulu, Kuusikon koulu, Martinlaakson lukio, Aurinkokiven koulu ja Varia Aviapolis.

Kysely ei koske seuraavia päiväkoteja: Kartanonkosken päiväkoti, Illenpuiston päiväkoti, Illenpihan päiväkoti, Tammiston päiväkoti, Tammistonrannan päiväkoti, Lystilän päiväkoti, Pehtoorin päiväkoti, Pakkalanrinteen päiväkoti, Riihipellon päiväkoti, Yes-päiväkoti, Kuusikon päiväkoti ja Aurinkokiven päiväkoti.

Lisätietoja:

Marjukka Myötämäki, ateriapalvelupäällikkö, Vantti, puh. 040 581 7593, marjukka.myotamaki(a)vantti.fi

Julkaistu: 6.2.2017 
(muokattu: )