Ensimmäisen toimintavuoden tilinpäätös vahvistettu ja uusi hallitus nimitetty

Vantaan Tilapalvelut Oy:n varsinainen yhtiökokous on vahvistanut 10.5.2013 tilinpäätöksen yhtiön ensimmäiseltä tilikaudelta (1.11.2011 – 31.12.2012). Vantaan Tilapalvelut Oy:n vahvistettu tulos on 157 472,60 euroa. Liikevaihtoa yhtiölle kertyi noin 51 miljoonaa euroa ensimmäisenä toimintavuotena.

Yhtiö vakiinnutti toimintansa Vantaan kaupungin kumppanina viime vuoden aikana. Vantaan Tilapalvelut Oy:llä on säännöllinen liikevaihto, se laskuttaa kuukausittain noin 4 miljoonan euron verran ateria-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottoja. Yhtiön tuotot kertyvät päivittäisestä asiakaskohteissa tehtävästä palvelutyöstä.

Yhtiökokous myönsi vastuuvapauden yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen ja varapuheenjohtajaksi Jukka Kunnas. Yhtiön hallituksen jäseniksi on nimitetty Jan Edelmann, Christina Zühlke, Urpo Vainio, Riitta Ollila, Timo Auvinen ja Hanna Temmes.

Vantaan Tilapalvelut Oy on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluja Vantaan kaupungille. Vantaan Tilapalvelut Oy on noin 1000 henkilöä työllistävä palveluyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli noin 51 miljoonaa euroa.

Julkaistu: 13.5.2013 
(muokattu: )