Henkilöstön ja kaupunkikorttiruokailijoiden lounasruokailu uudistuu hoiva- ja vanhainkotien ruokasaleissa

Vantti uudistaa henkilöstön ja kaupunkikorttiruokailijoiden lounasruokailua Myyrinkodissa, Simonkodissa ja Katriinan sairaalassa 9.3.2015. Muutos jatkaa Vantin helmikuussa tekemää henkilöstöruokailun uudistusta.

Vaihtoehtoina Kotilounas, Kasvislounas ja Delisalaatti

Jatkossa Myyrinkodin, Simonkodin ja Katriinan sairaalan ruokasaleissa on tarjolla kolme lounasvaihtoehtoa.

Kotilounas sisältää monipuolisesti kotiruokatyyppisiä lounasvaihtoehtoja, kuten makaronilaatikkoa, lihapyöryköitä, kaalilaatikkoa, lihakeittoa, siskonmakkarakeittoa ja riistakiusausta.

Kasvislounaalla tarjoamme lakto-ovo-vegetaarista lounasta. Listalta löytyy erilaisia keittoja, kuten kookos-bataattikeitto, tomaatti-tortellonikeitto ja punajuurisosekeitto, sekä esimerkiksi kasvispyöryköitä, kasviswokkeja, -moussakaa ja täytettyjä paprikoita.

Delisalaattiin kuuluvat päivittäin vaihtuvat tuotteet, kuten lämminsavulohta, fetajuustoa, tuoreita hedelmiä, hedelmäistä couscousia ja paahtopaistia, sekä raastepöytä, josta asiakas voi koota haluamansa kokonaisuuden. Delisalaatin hintaan kuuluu leipä, ruokajuoma ja jälkiruoka.

Lounaan hinta kaupunkikortilla 6,20 e henkilöstölle, ja 7,38 e muille ruokailijoille.

Julkaistu: 6.3.2015 
(muokattu: )