Muutoksia Vantin henkilöstöruokailun tuotteisiin

Vantin henkilöstöravintoloiden salaattibaareihin on tulossa muutos 1.11.2015.

Ravintola Leija ja henkilöstöravintola Herkkupaikka

Ravintola Leijan ja henkilöstöravintola Herkkupaikan salaattibaarista otettu lounas myydään jatkossa hintaan 15,90 euroa/kg. Leivän ja ruokajuoman voi ostaa salaatin yhteyteen 1 eurolla. Jälkiruoka on myös ostettavissa erikseen hintaan 1,10 e.

Salaattilounas tai annossalaatti eivät ole maksettavissa kaupunkikortilla, vaan maksutapana on käteinen tai yleisimmät maksukortit.

Lounasravintola ’57

Lounasravintola ’57:n delisalaatin rinnalle tulee myyntiin valmis annossalaatti. Annossalaatteja on päivittäin myynnissä kahta erilaista. ’57:ssa myytävän annossalaatin hinnat ovat 5,30–5,80 euroa. Leivän ja ruokajuoman voi ostaa salaatin yhteyteen 1 eurolla. Jälkiruoka on myös ostettavissa erikseen hintaan 1,10 e.

Annossalaatti eivät ole maksettavissa kaupunkikortilla, vaan maksutapana on käteinen tai yleisimmät maksukortit. Delisalaatti on maksettavissa kaupunkikortilla, käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.

Lounasravintola Villiankka

Lounasravintola Villiankan valikoimissa ollut delisalaatti poistuu, ja sen tilalle tulee myyntiin valmis annossalaatti. Annossalaatteja on päivittäin myynnissä kahta erilaista. Villiankassa myytävän annossalaatin hinnat ovat 5,30–5,80 euroa. Leivän ja ruokajuoman voi ostaa salaatin yhteyteen 1 eurolla. Jälkiruoka on myös ostettavissa erikseen hintaan 1,10 e.

Salaattilounas tai annossalaatti eivät ole maksettavissa kaupunkikortilla, vaan maksutapana on käteinen tai yleisimmät maksukortit.

Muutoksia ravintola Leijan ja ravintola Villiankan Makulounaaseen 1.11.

Vantti ottaa Makulounaan osalta käyttöön alan yleisen käytännön, jossa lounaaseen kuuluvien kappaletuotteiden (esim. porsaanleike, lohipala, pizzapala) lukumäärä on määritelty. Annokseen kuuluva kappaletuotteiden määrä on nähtävillä linjastossa. Lisäkappaleita voi ostaa 1 euron lisähintaan. Makulounaan hinta säilyy ennallaan.

Julkaistu: 30.10.2015 
(muokattu: )