Tikkurilan Urheilupuiston kahvila- ja hotellitoiminta Vantille

VTK Kiinteistöt Oy ja Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Tikkurilan Urheilupuiston kahvila- ja hotellitoiminta siirtyy Vantille 1.8.2016 alkaen. Vantaan kaupunginhallituksen yleisjaosto antoi 9.5.2016 konsernistrategian mukaisen ennakkosuostumuksen yhtiöiden suunnitelmalle.

”Järjestelemme VTK Kiinteistöt Oy:n liiketoimintoja, jotta voimme keskittyä perusliiketoimintaamme eli kiinteistöjen omistamiseen ja vuokraukseen sekä rakennuttamiseen ja kehittämiseen. Onkin tarkoituksenmukaista siirtää Tikkurilan Urheilupuiston kahvila- ja hotelliliiketoiminta Vantille, jossa on hyvä toimialan liiketoimintaosaaminen jo olemassa. Liikkeenluovutuksessa mukana oleva henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n palvelukseen”, VTK Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Jukka Antila kertoo.

”Kahvila- ja hotellitoiminta täydentää Vantin palveluvalikoimaa sekä tarjoaa mahdollisuuksia kehittää kokonaisuutta. Toivotan kaikki Vanttiin siirtyvät työntekijät lämpimästi tervetulleiksi Vanttiin. Uusi palvelukokonaisuus tuo liiketoimintaan Vantin uusia synergiaetuja”, Vantin toimitusjohtaja Liisa Sarjala toteaa.

”Toiminnan siirto Vantille on paras vaihtoehto henkilöstön, liiketoiminnan kehittämisen ja jatkuvuuden kannalta. Tärkeää on myös, että yli 30 vuotta jatkunut liiketoiminta jatkuu edelleen Vantaan kaupunkikonsernissa”, toimitusjohtaja Jukka Antila jatkaa.

Julkaistu: 20.6.2016 
(muokattu: )