Vantti yhtiön markkinointinimeksi 24.5.2013

Vantaan Tilapalvelut Oy:n toiminimi muuttuu. Patentti- ja rekisterihallitus on rekisteröinyt yhtiön viralliseksi toiminimeksi Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Yhtiö ottaa tästä päivästä alkaen käyttöönsä markkinointinimen Vantti.

Virallista nimeä Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy käytetään yhtiön virallisissa asiakirjoissa kuten yhteistyösopimuksissa, tilinpäätösasiakirjoissa, yhtiöjärjestyksessä ja muissa vastaavissa yhteyksissä.

Uusi markkinointinimi ja ilme otetaan käyttöön 24.5., jolloin yhtiön kotisivut avautuvat osoitteessa vantti.fi. Uusi logo ja ilme näkyvät asiakkaille syksyllä yhtiön ilmeen mukaisissa ateria- ja puhtauspalvelujen työasuissa. Yhtiö päivittää nimeä ja logoa käytössään oleviin järjestelmiin ja lomakepohjiin.

Vantti on virallinen nimitys purjeveneessä ja laivassa mastoa tukevalle vaijerille. Vantti tukee myös maalle pystytettyä mastoa. Vantti on toisaalta evoluutio yhtiön aiemmasta nimestä. ”Yhtiömme nimenä Vantti tarkoittaa sitä, että tuemme Vantaan kaupunkia ja vantaalaisten elämää”, kertoo toimitusjohtaja Liisa Sarjala.

Lisätietoja:

Liisa Sarjala, toimitusjohtaja, Vantti, puh. 050 304 5526 tai sähköpostiosoite liisa.sarjala(a)vantaa.fi

Julkaistu: 24.5.2013 
(muokattu: )